Proba eliminatorie MasterChef a avut un deznodământ fără precedent: „Chef, dă șorțul jos!”

07 04. 2022, 23:30

Proba eliminatorie MasterChef a avut un deznodământ fără precedent! Ediția din această seară a adus cu ea o nouă eliminare, decizia fiind una diferită de restul de până acum.

Lipaz, fiica lui Chef Joseph Hadad, a dat verdictul serii: „Chef, dă șorțul jos și vino acasă, că mi-e dor de tine!”, i-a spus aceasta tatălui ei.

Daliana Filimon, eliminată de la MasterChef

Însă, Daliana Filimon a fost, de fapt, cea eliminată în urma testului sub presiune! În ciuda deznodământului trist al serii, fosta concurentă s-a declarat extrem de bucuroasă de progresul făcut în cadrul show-ului culinar: „Sunt mândră de faptul că am ajuns în top 12, niciodată nu mi-aș fi imaginat așa ceva”.

Chef Joseph Hadad a mărturisit că a rămas impresionat de sârguința participantei MasterChef: „Ai lucrat așa de mult, ca un șoricel. Mi-a plăcut de tine foarte mult. Promite-mi că vei continua să gătești”, i-a spus acesta înainte de a o îmbrățișa.

„Gândul meu a fost să nu fiu prima eliminată”

Daliana Filimon a ales să plece din competiție cu capul sus și a avut numai cuvinte de laudă la adresa nivelului atins de ea în cadrul faimosului show: „Când am intrat în competiție… tot timpul am zis: mă duc la casting să văd despre ce este vorba, dar nu trec mai departe. După am fost în top 20. Gândul meu a fost să nu fiu prima eliminată. În rest, orice a fost bonus”.

Foto: PR Pro Tv